-10% Kod SPG10 fram till 26/06/2024

Bild av en vik som gränsar till en grönskande djungel i solnedgången

Den här målningen är ett vackert femdelat verk som fångar en fantastisk vik i solnedgången med en frodig djungel i bakgrunden. Färgerna är helt enkelt fantastiska och det är en verkligt fridfull och lugn scen. Den skulle bli ett helt perfekt tillägg till vilket hem eller kontor som helst, och skulle definitivt vara ett samtalsämne. Det är en investering som bara kommer att öka i värde med tiden. Missa inte din chans att äga detta otroliga verk!

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

En lugnande ljusstyrka

Den här målningen är helt enkelt vacker. Det är en målning i fem delar av en vik som gränsar till en grönskande djungel i solnedgången. Färgerna är så vackra och livfulla, och den övergripande scenen är helt fantastisk. Den skulle se helt perfekt ut i vilket rum som helst i ditt hem och skulle säkert vara ett samtalsämne. Gästerna skulle bli förtjusta i den.

Naturens majestät i ditt hem

Letar du efter ett sätt att skapa lite liv i ditt hem eller kontor? Kolla in den här levande och spännande bilden av en djungel! Den här rika, frodiga bilden är perfekt för att ge en exotisk touch till vilket rum som helst. Oavsett om du vill lägga till lite äventyr till din inredning eller bara vill njuta av naturens skönhet, kommer den här underbara bilden säkert att glädja dig.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar

Färg

Mångfärgad