-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

One Piece Darkness chart i fem delar

One Piece är en målning i fem delar som är perfekt för mangafans och alla som gillar att rita. Målningen är gjord av högkvalitativa material. One Piece femdelade mörkermålning är också perfekt för alla manga konstfans.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Ett bord för riktiga fans

Den här One Piece-målningen är det perfekta sättet att visa din kärlek till animeserien. Den visar alla huvudpersoner från serien, inklusive Luffy, Zoro, Nami och Sanji. Bakgrunden är en vacker natthimmel med mörka stjärnor som får det att se ut som om du tittar på den riktiga himlen. Detaljrikedomen i den här målningen är fantastisk, och den kommer garanterat att bli stans samtalsämne när den hänger i ditt hem.

En mörk illustration av ett stycke

Den femdelade One Piece-duken är perfekt för mangafans eller alla som gillar unika och kreativa konstverk. Duken är tillverkad av ett robust material och bitarna passar perfekt ihop, vilket gör den hållbar och långvarig. Den intrikata designen är iögonfallande och kommer garanterat att sticka ut på vilken vägg som helst. One Piece är ett utmärkt tillägg till varje hem eller kontor och är ett perfekt samtalsobjekt. Beställ din idag!

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar