-10% Kod DCN10 fram till 01/01/2024

5-delad målning av en kultscen från “One Piece”

Här är 5-karaktärsdiagrammet över huvudpersonerna i manga “One Piece”! Detta är en perfekt produkt för alla fans av den populära mangaserien. Duken är tillverkad av högkvalitativa material och har seriens huvudperson: Luffy. Det är det perfekta sättet att visa din kärlek till serien och lägga till en touch av stil till ditt hem eller kontor. Bordet kommer garanterat att bli ett samtalsämne och kommer att tilltala alla fans av serien. Beställ ditt bord redan idag!

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Ett fantastiskt universum

One Piece är en globalt populär manga-serie skapad av Eiichiro Oda och utgiven av Shueisha. Berättelsen följer äventyren med Monkey D. Luffy, en ung man vars kropp får egenskaper som gummi efter att han omedvetet ätit en övernaturlig frukt, när han korsar havet i jakt på One Piece-skatten. På vägen dit samlar han ihop en grupp pirater och hamnar i många konfrontationer med andra piratgrupper, marinstyrkor och brottssyndikat. Manga Cult Scene Chart 5-Part “One Piece” är en officiellt licensierad produkt som fångar en av de mest minnesvärda scenerna från serien. Setet innehåller fem detaljerade figurer som kan arrangeras för att återskapa scenen. Detta är ett måste för alla One Piece-fans!

Dina favorithjältar!

Här är One Piece-målningen av stjärnkaraktären! Den här målningen är perfekt för mangafans och heminredning. Om du letar efter ett sätt att visa din kärlek till manga är detta det perfekta tillägget till din samling. Oavsett om du vill lägga till en touch av elegans till ditt hem eller kontor, eller om du bara vill göra ett djärvt inredningsuttryck, är “One Piece”-tavlan det perfekta valet. Den kommer garanterat att ge upphov till samtal och bli fokuspunkten i varje rum.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar