-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

5-delat diagram över One Piece-hjälten: Luffy

Den här produkten är ett måste för alla som gillar One Piece-manga. Det är en femdelad duk som föreställer karaktären Luffy. Duken är tillverkad av högkvalitativa material. Den är också lätt att installera, vilket gör den perfekt för alla fans som vill visa sitt stöd för serien.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Ett fantastiskt universum

Vi presenterar One Piece Luffy-målningen! Den här unika målningen består av fem delar, var och en inspirerad av den ikoniska mangahjälten. Den här tavlan är perfekt för alla fans av serien och kommer garanterat att göra ett uttalande i vilket rum som helst Varje del av duken är minutiöst detaljerad, från den Luffy-inspirerade designen . Det perfekta tillägget till varje One Piece-samling, den här duken är ett måste för alla fans!

Dina favorithjältar!

Här är One Piece-målningen av stjärnkaraktären! Den här målningen är perfekt för mangafans och heminredning. Om du letar efter ett sätt att visa din kärlek till manga är detta det perfekta tillägget till din samling. Oavsett om du vill lägga till en touch av elegans till ditt hem eller kontor, eller om du bara vill göra ett djärvt inredningsuttryck, är “One Piece”-tavlan det perfekta valet. Den kommer garanterat att ge upphov till samtal och bli fokuspunkten i varje rum.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar