-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

One Piece 5-piece målning i full strid

Den här 5-delade One Piece i stridsmålning är ett imponerande och fängslande konstverk. De livliga färgerna och de exakta detaljerna ger liv åt det som händer framför dina ögon. Den färgglada rörliga bakgrunden ger scenen en känsla av djup och dynamik. Bildens komposition är mycket väl genomtänkt och ger ett intressant perspektiv på striden. Den här 5-delade One Piece fightingbilden är ett utmärkt tillägg till din väggdekorationssamling och kommer säkert att uppskattas av One Piece-fans.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

En riktig kamp!

Den här 5-delade One Piece-målningen i strid är ett perfekt komplement till din inredning. Målningen är mycket realistisk och får dig att känna dig som om du är med i handlingen. De livliga färgerna är fyllda med detaljer, inklusive ikoniska karaktärer. Varje panel är noggrant inramad och redo att hängas upp. Den här 5-delade One Piece in Battle-målningen kommer att vara ett spektakulärt tillägg till din inredning och låter dig dela din kärlek till serien.
ovanför ett bord och två vita stolar, en tavla i 5 delar av en stridsscen från One Piece

Välkommen till deras värld!

Detta 5-delade One Piece fighting board är ett riktigt konstverk. Varje bit representerar en annan karaktär från One Piece-universumet, som alla slåss med passion och styrka. Färgerna är levande och fängslande och detaljerna är otroliga. Karaktärerna ser nästan verkliga ut och deras uttryck och rörelser är perfekt återgivna. Bakgrunden är mycket dynamisk, med vågor och explosioner som ger målningen en känsla av rörelse och spänning. Den här målningen kommer att vara ett utmärkt tillägg till vilket rum som helst och kommer att ge en touch av färg och stil till din inredning.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar