-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Tabell över stjärnkaraktären i One Piece

Här har vi en fantastisk målning av stjärnkaraktären i One Piece, ett måste för alla fans av den populära manga-serien! Den här målningen är perfekt för heminredning eller som en unik gåva till den speciella personen i ditt liv. De livliga färgerna och den dynamiska kompositionen kommer garanterat att liva upp vilket rum som helst, och den är också ett utmärkt samtalsobjekt! Så missa inte detta sällsynta tillfälle – beställ din alldeles egna One Piece stjärnkaraktärsmålning idag!

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

En tavla för de riktiga enstycksfansen!

One Piece är en manga-serie som älskas av otaliga fans runt om i världen, och den här målningen av stjärnkaraktären är det perfekta sättet att visa upp ditt fanskap i ditt hem. Den här slående och livfulla målningen är tryckt på en högkvalitativ canvas och kommer garanterat att bli ett samtalsämne bland gästerna. Den är också den perfekta presenten för alla One Piece-fans i ditt liv. Oavsett om du hänger den i vardagsrummet, sovrummet eller på kontoret kommer den här målningen garanterat att ge personlighet åt ditt rum.

Din favoritkaraktär!

Här är One Piece-målningen av stjärnkaraktären! Den här målningen är perfekt för mangafans och inredning. Den visar stjärnkaraktären i One Piece i en ljus och färgglad design. Om du letar efter ett sätt att visa din kärlek till One Piece är detta det perfekta tillägget till din samling.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar