-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

One Piece 5-delad bräda med utsträckt hand

Den här 5-styckiga One Piece-målningen är ett unikt och elegant sätt att lägga till en touch av stil till din inredning. Varje panel erbjuder rika färger och texturer som skapar en unik och tidlös atmosfär. Utskriften är gjord på högkvalitativ canvas och träram för att säkerställa överlägsen hållbarhet och kvalitet. Den här uppsättningen målningar kommer att vara fokuspunkten i varje rum och kommer att lägga till en touch av originalitet till din inredning.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Vi når ut till dig!

Den här 5-delade One Piece-handsträckta bilden är ett perfekt komplement till din heminredning. Den är utformad med ljusa färger och en matt finish som gör den unik och speciell. Scenen föreställer Luffy, huvudrollsinnehavaren i One Piece-serien, med sin hand utsträckt framåt. Denna bild är omgiven av fyra andra bilder som visar viktiga ögonblick i serien. Färgerna är ljusa och levande, vilket ger målningen en glad och optimistisk atmosfär. Duken är tryckt på MDF-trä, vilket gör den hållbar och robust. Målningen levereras med tillbehör för väggmontering, vilket gör den lätt att installera. Den här handsträckta tavlan One Piece i 5 delar är ett utmärkt alternativ för fans av serien som vill lägga till en touch av färg och originalitet till sin heminredning.
5-stycken One Piece-målning med vit bakgrund.

För One Piece-fans!

Den här 5-delade One Piece Hand Stretched målningen är ett unikt och elegant konstverk som ger din inredning en sofistikerad touch. Den rika färgen och de exakta detaljerna i händerna, ögonen och ansiktsuttrycken ger liv och djup åt den här målningen. Den är perfekt för att lägga till en touch av stil i vilket rum som helst och kan hängas horisontellt eller vertikalt som du föredrar. Detta unika konstverk kommer att vara ett utmärkt sätt att lägga till en personlig touch i ditt hem och visa din kärlek till One Piece-manga.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar