-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

5-delad målning Blå BMW bil på en racerbana

Letar du efter en målning som perfekt fångar spänningen i BMW-racing? Titta inte längre än till den här otroliga 5-delade målningen av en BMW-bil som rusar runt en racerbana. Den här målningen kommer garanterat att ge en touch av spänning och spänning till alla rum den hänger i, vilket gör den till det perfekta valet för alla BMW-bilar eller racingfans.

Varje del av den här målningen är noggrant utformad till perfektion, från den detaljerade BMW-bilen till den actionfyllda racerbanan. De livliga färgerna och den dynamiska kompositionen kommer garanterat att fånga ögat hos alla som ser den, vilket gör den till ett verkligt fantastiskt konstverk. Den här målningen är också ett utmärkt samtalsobjekt, som garanterat kommer att få folk att prata om din passion för BMW-bilracing.

Oavsett om du letar efter en unik gåva till ett BMW-bilfan eller bara vill lägga till lite spänning i ditt eget hem är den här tavlan i 5 delar det perfekta valet. Beställ din idag och njut av spänningen från BMW bilracing varje gång du tittar på den!

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

En exceptionell bil

Den här 5-delade målningen av en BMW-bil på en racerbana är ett otroligt konstverk som skulle passa perfekt för alla bilentusiaster och alla som älskar snabba bilar. Målningen i sig är mycket detaljerad och realistisk och fångar känslan av fart och spänning som kommer med racing. Den skulle vara ett utmärkt tillägg till vilket hem eller kontor som helst och skulle säkert vara ett samtalsämne.

Kraften hos BMW

Letar du efter något unikt och spännande? Kolla in våra samlingar av BMW bilmålningar. Dessa intrikata och vackra målningar kommer garanterat att glädja alla som ser dem. Oavsett om du är en bilentusiast eller bara uppskattar bra konst kommer dessa målningar säkert att imponera. Var och en är unik och fångar perfekt de rena linjerna och graciösa kurvorna hos BMW-bilar. Häng upp en i ditt hem eller på ditt kontor och njut av skönheten hos en BMW-bil varje dag. Beställ nu, så ger vi dig till och med fri frakt!

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar

Färg

Mångfärgad