-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

5-delad målning Blå BMW bil framför ett stenigt landskap

Den här vackra 5-delade målningen visar en blå BMW-bil framför ett stenigt landskap. Färgerna är helt enkelt fantastiska och kommer att ge en touch av lyx till alla utrymmen. Målningen är monterad på en högkvalitativ canvas och är redo att hängas upp. Detta är ett perfekt sätt att lägga till lite stil och sofistikering till ditt hem eller kontor.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

En exceptionell bil

Den här vackra målningen i fem delar kommer säkert att glädja alla som ser den. Den blå BMW-bilen är den perfekta fokuspunkten i målningen, och det steniga landskapet ger den en dramatisk touch. Den här målningen skulle vara ett utmärkt tillägg till vilket hem eller kontor som helst, och skulle vara perfekt för alla som älskar bilar eller natur. Beställ din idag och njut av skönheten i denna unika målning!

Kraften hos BMW

Letar du efter något unikt och spännande? Kolla in våra samlingar av BMW bilmålningar. Dessa intrikata och vackra målningar kommer garanterat att glädja alla som ser dem. Oavsett om du är en bilentusiast eller bara uppskattar bra konst kommer dessa målningar säkert att imponera. Var och en är unik och fångar perfekt de rena linjerna och graciösa kurvorna hos BMW-bilar. Häng upp en i ditt hem eller på ditt kontor och njut av skönheten hos en BMW-bil varje dag. Beställ nu, så ger vi dig till och med fri frakt!

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar

Färg

Mångfärgad