-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Svartvit målning från Naruto anime-serien

Här är det senaste tillskottet till din samling av animekonst: den svartvita målningen från Naruto-serien!

Alla fans av den populära animeserien kommer att älska den här vackra målningen, som perfekt fångar seriens essens. De slående svarta och vita tonerna gör detta till ett verkligt unikt verk, som garanterat kommer att sticka ut på vilken vägg som helst.

Den här målningen är ett måste för alla Naruto-fans och skulle vara en perfekt present till ett mangafan.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

En målning för sanna Naruto-fans!

Vi presenterar den svartvita målningen från Naruto anime-serien! Det här fantastiska konstverket kommer garanterat att ge en elegant touch av elegans till varje hem eller kontor. Den eleganta svartvita designen är perfekt för dem som uppskattar enkla men eleganta verk. Dessutom är Naruto anime-serien en av de mest populära i världen, vilket gör denna målning mycket eftertraktad. Oavsett om du är ett fan av anime-serien eller helt enkelt uppskattar fantastisk konst är den här verket ett måste för din samling. Beställ idag och ta hem en liten bit av Japan!

Dina favorithjältar!

Vi presenterar Naruto Illustrated Paintings and Canvases Collection! Denna otroliga samling innehåller vackra målningar och dukar. Varje verk i den här samlingen är ett riktigt konstverk och kommer att bli ett otroligt tillägg till varje hem eller kontor. Oavsett om du är ett fan av den populära animeserien, eller om du helt enkelt tycker om fantastiska konstverk, kommer den här samlingen säkert att imponera. Varje målning och duk har noggrant utformats med intrikata detaljer och livfulla färger. De är verkligen fängslande att titta på och skulle vara ett underbart tillägg till vilket rum som helst.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar