-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

5-stycken svart och vit One Piece bräda för markstötning

Den här 5-delade One Piece som slår marken i svart och vitt är ett fantastiskt konstverk som kommer att ge ditt hem en touch av stil. Kompositionen är inspirerad av den animerade serien One Piece, vilket ger helheten en dynamisk och färgstark atmosfär. Varje panel är utformad för att skapa en unik och slående visuell effekt, med kontrasterande nyanser av svart och vitt som fungerar perfekt tillsammans. De högkvalitativa materialen är reptåliga och fläckbeständiga, vilket gör att du kan njuta av detta konstverk i många års framöver. När den här tavlan i 5 delar väl har hängt upp kommer den här tavlan att ge din inredning en touch av originalitet och bli fokuspunkten i ditt rum.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Ilska i det öppna!

Den här svartvita 5-delade One Piece Ground Striking Board är ett djärvt tillägg till din inredning. Med enkla men kraftfulla färger består tavlan av fem paneler som visar en dynamisk scen med en man som kämpar mot marken. De svartvita färgerna ger scenen en mörk och dramatisk känsla, och de skarpa, skarpa detaljerna på figurerna ger bilden extra djup. Varje panel är tryckt på tjockt papper för att säkerställa hållbar kvalitet och lång livslängd. Den här målningen är ett utmärkt sätt att lägga till en touch av originalitet i ditt hem och skapa en unik och inspirerande atmosfär.
ovanpå en grå soffa med blå, gula och röda kuddar, en målning som består av 5 delar, som representerar karaktären av manda en bit i ilska och slår i marken med punkten ögonen lyste upp

Ett manga-universum!

Den här 5-delade One Piece-golvspegelmåleriet i svart och vitt är ett vackert tillägg till din inredning. Varje bit representerar en annan scen från One Piece-universumet, vilket skapar en unik och dynamisk atmosfär i ditt rum. De kontrasterande färgerna svart och vitt är fängslande och ger varje bild liv. Banden är tillverkade av canvas av hög kvalitet och monteras på robusta träramar för att säkerställa optimal hållbarhet. Bilderna är tryckta med specialbläck som inte bleknar med tiden. Denna 5-delade One Piece Floor Striking Black and White bild kommer att vara ett utmärkt tillägg till din inredning och kommer att erbjuda en touch av originalitet och stil.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar