-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

5-delar One Piece flerfärgad bräda med olika karaktärer

Den här 5-delade mångfärgade One Piece-tavlan med olika karaktärer är ett bra sätt att sätta färg och stil på ditt hem. Varje tavla är tryckt med olika karaktärer och bilder, vilket skapar en glad och färgstark atmosfär. Duken är tryckt på bomullstyg av hög kvalitet, vilket ger den en mjuk och behaglig känsla. Ramarna i massivt trä är utformade för att ge en hållbar och elegant finish. Den modulära designen gör att du kan placera bitarna enligt dina önskemål och skapa ett unikt konstverk. Denna pjäs är perfekt för alla rum i huset, oavsett om det är ett sovrum, vardagsrum eller kontor.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

En egen värld!

Det här 5-delade One Piece-brädet är ett måste för alla fans av animerad film. De ljusa färgerna och de realistiska detaljerna på den här brädan ger en unik touch till din heminredning. Den robusta svarta ramen fullbordar utseendet och ger det en lyxig finish. Den här mångfärgade 5-delade One Piece-brädan är ett utmärkt sätt att visa din kärlek till One Piece-universumet och ge ditt hem en touch av stil och sofistikering.
presenteras på en vit bakgrund, en tavla i 5 delar med flera karaktärer från en del på en mångfärgad bakgrund

Endast för fansen!

Den här 5-delade One Piece-målningen med olika karaktärer i flera färger är ett exceptionellt konstverk som ger dig en unik och originell dekoration. Varje bit är tillverkad av högkvalitativa material och tryckt med ljusa och levande färger för att skapa en slående visuell effekt. Den här tavlan är perfekt för fans av One Piece-serien och de som letar efter en unik och färgstark dekoration.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar