-10% Kod SPG10 fram till 26/06/2024

Bild av vattenfall och berg

Vatten är ett grundläggande element i Feng Shui. Vattenbilder är ett bra substitut för ett akvarium eller en fontän om du inte vill ha ett sådant i ditt hem, det är bättre om vattnet rör sig och den här bilden med vattenfall och berg uppfyller alla dessa kriterier väl, den kommer att göra ditt hem helt enkelt magiskt.

🇫🇷 Made in France : Tillverkad i vår franska verkstad i Joué-lès-Tours
Snabb leverans
Högsta kvalitet

Châssis non disponibles pour la taille XL.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XS : 13cmx18cm x1
S : 21cmx30cm x1
M : 30cmx45cm x1
L: 40cmx60cm x1
XL: 60cmx80cm x1
XXL: 70cmx100cm x1

Rikedom

Inom Feng Shui betyder vatten rikedom och välstånd. Vatten hjälper också till att cirkulera Chi, så den här bilden med vattenfall och berg är den perfekta delen för din inredning, den kommer att göra din inredning till en perfekt plats.

Cirkulera Chi

Feng Shui är en Zen-metod som lär oss hur vi ska ordna och dekorera varje rum i vårt hem. Grundprincipen är att energin, “Chi”, cirkulerar i ditt hem. Med den här bilden med vattenfall och berg får ditt hem en zen-look som är perfekt för avkoppling.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Type

Impression sur toile

Techniques

Peinture par pulvérisation

Färg

Mångfärgad

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 1 delar

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)