-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Flerfärgad drömfångare

Den här mångfärgade drömfångaren är det perfekta elementet för att dekorera väggen i ditt sovrum, kontor eller lekrum. Med sina olika färger kommer den att mjuka upp din miljö och kommer säkert att ta dig till drömmarnas land!

🇫🇷 Made In France : Tillverkad i vår franska verkstad

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XS : 18cmx13cm
S : 30cmx21cm
M : 45cmx30cm
L : 60cmx40cm
XL : 80cmx60cm
XXL : 100cmx70cm

Lägg till en touch av färg till dina drömmar!

Den här drömfångaren med sina ljusa och attraktiva färger är den saknade biten som kommer att ge liv och glädje till ditt hem. Vad kan vara bättre än den här bilden för att få dig att känna dig lugn och sova bättre?

En särskild betydelse

Drömfångaren kommer från indianskt ursprung. Den består av en båge, ett nät och fjädrar och dess syfte är att hålla mardrömmar borta från den som sover genom att fånga dem.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Storlek

XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Horisontell