-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Drömfångare och ljus

Den här målningen med drömfångare och ljus med sina varma och lugnande toner ger ditt rum en fridfull atmosfär som får dig att glömma dina dagliga bekymmer. Dess mystiska och lysande karaktär kommer att leda ditt sinne till nya mystiska horisonter … är du redo att låta din ande våga sig?

🇫🇷 Made In France : Målning tillverkad i vår franska verkstad

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XS : 18cmx13cm
S : 30cmx21cm
M : 45cmx30cm
L : 60cmx40cm
XL : 80cmx60cm
XXL : 100cmx70cm

Andlighet och häxkonst....

Den här målningen som föreställer en drömfångare bland dussintals lampor kommer att lysa upp ditt hem samtidigt som den ger en touch av mystik och till och med häxkonst 🔮 Är du redo att bli av med dina mardrömmar och de dåliga vibbarna som omger dig?

En särskild betydelse

Drömfångaren kommer från indianskt ursprung. Den består av en båge, ett nät och fjädrar och dess syfte är att hålla mardrömmar borta från den som sover genom att fånga dem.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Storlek

XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Horisontell