-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

Sten Buddha målning

Den här målningen föreställer Buddhas stenansikte, upplyst av ett mjukt ljus, i en meditativ ställning. Denna vackra illustration av Buddha är en symbol för lycka och lugn. Den här målningen utstrålar inre frid och ger en raffinerad och fridfull atmosfär. Den här Buddha-målningen i sten ger en zen-touch till din inredning, oavsett vilket rum du väljer.

🇫🇷 Made In France : Målning tillverkad i vår franska verkstad

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XXS : 20cmx40cm x1
XS: 30cmx60cm x1
S : 40cmx80cm x1
M : 50cmx100cm x1
L: 60cmx120cm x1
XL: 70cmx140cm x1
XXL: 80cmx160cm x1

Serenity

Buddha-målningen i sten är en raffinerad och ren illustration som fördjupar dig i lugn och ro. Låt dig ledas av den här uråldriga skulpturens magi och låt dig förhäxas av den lugnande atmosfär som utgår från målningen.
sten buddha målning

Välvillig och beskyddande

Buddha, en sann symbol för buddhismen, är en stark personlighet. Han förväntas ge lycka till dem som står honom nära och skydda platser.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Dimensioner N/A
Storlek

XXS, XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Horisontell

Färg

Brun