-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Målning Golden Buddha på en svart bakgrund

Den här målningen föreställer en gyllene Buddha med ett vackert leende. Detta konstverk har använts i århundraden för att förkroppsliga Buddhas kraftfulla energi och lugn. Buddha är faktiskt en källa till inspiration och välvilja och anses vara hemmets beskyddare. Han förkroppsligar harmoni, visdom och inre frid. Häng upp vår gyllene Buddha på en svart bakgrund, du kommer inte att ångra dig.

🇫🇷 Made In France : Tillverkad i vår franska verkstad

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XXS : 20cmx40cm x1
XS: 30cmx60cm x1
S : 40cmx80cm x1
M : 50cmx100cm x1
L: 60cmx120cm x1
XL: 70cmx140cm x1
XXL: 80cmx160cm x1

Lugn och ro

Den gyllene Buddha anses representera generositet, medkänsla, fred och balans. Hans staty representerar välvilja och visdom. När vår “Golden Buddha on a Black Background” visas inne i hemmet, överskrider den på ett positivt sätt de negativa energierna på den plats där den visas.
Målning Golden Buddha på en svart bakgrund Tabloide
Buddha-staty

Välvillig och beskyddande

Buddha, en sann symbol för buddhismen, är en stark personlighet. Han förväntas ge lycka till dem som står honom nära och skydda platser.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Dimensioner N/A
Storlek

XXS, XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Horisontell

Färg

Orange, Svart