-10% Kod SPG10 fram till 26/06/2024

Lugnande Zen Buddha målning

Letar du efter ett lugnt och lugnande tillägg till din heminredning? Ta en titt på vår unika 5-delade Zen Buddha-målning. Detta vackra konstverk kommer garanterat att ge en känsla av fred och lugn i alla rum i ditt hem.

Den fridfulla bilden av Buddha ligger mot en bakgrund av lugnande blå och gröna nyanser, vilket skapar en verkligt lugn atmosfär. Den 5-delade målningen utgör en fantastisk fokuspunkt i vilket rum som helst och kommer att tilltala alla som uppskattar fin konst.

Oavsett om du vill lägga till en touch av zen i ditt vardagsrum eller skapa en mer avkopplande atmosfär i ditt sovrum är den här målningen det perfekta valet.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

En lugnande målning

Den fridfulla och lugna bilden av Buddha är perfekt fångad i denna utsökta målning. Detta underbara verk kommer att ge en touch av lugn till alla rum i ditt hem. Målningen kommer i fem olika delar, vilket gör den lätt att visa upp i vilket utrymme som helst. Oavsett om du hänger den i ditt vardagsrum, sovrum eller kontor kommer Zen Buddha-målningen garanterat att ge en känsla av lugn och ro till ditt utrymme.

Cirkulera Chi

Välj en av våra zenmålningar som ger dig lugn och ro under hela dagen. Feng Shui är en zenmetod som lär oss hur vi ska ordna och dekorera varje rum i vårt hem. Grundprincipen är att energin, “Chi”, cirkulerar i ditt hem.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar