-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Blue Zen triptyk

Den tredelade Blue Zen Triptych är ett konstnärligt mästerverk som ger ditt hem en känsla av lugn och ro. Den här målningen består av tre lika stora paneler och är utformad för att hängas sida vid sida, vilket skapar en komplett och harmonisk bild. Varje panel är dekorerad med ett abstrakt motiv i blått som visar organiska, flödande former som påminner om natur och vatten. De blå nyanser som används är mjuka och lugnande, vilket skapar en avslappnande och meditativ atmosfär i ditt vardagsrum.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 20cm x 30cm x3
M : 30cm x 50cm x3
L : 40cm x 60cm x3
XL : 50cm x 70cm x3
XXL : 60cm x 80cm x3

Ingå i fred!

Den tredelade blå zen tryptiska målningen är ett konstnärligt mästerverk som förkroppsligar naturens skönhet och lugn. Den här målningen består av tre lika stora paneler som var och en avbildar en unik scen i lugnande blå nyanser. Vattnets blå färger smälter perfekt samman med de gyllene nyanserna. Hela målningen är utformad för att ge en zen och avkopplande atmosfär till vilket rum som helst i ditt hem eller på kontoret. Kvaliteten på trycket är exceptionell, med skarpa, tydliga detaljer, levande färger och en elegant matt finish.

Unna dig en stund av zen!

Den tredelade Blue Zen Triptych är ett konstnärligt mästerverk som ger ditt hem en känsla av lugn och frid. Den här målningen består av tre paneler och är utformad för att hängas sida vid sida, vilket skapar en kontinuerlig och harmonisk bild. Motiven är utförda med stor precision och noggrann uppmärksamhet på detaljer, vilket skapar ett raffinerat och elegant konstverk. Den 3-delade Blue Zen Triptych är tillverkad av högkvalitativa material, vilket säkerställer dess hållbarhet och livslängd.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Type

Impression sur toile

Techniques

Peinture par pulvérisation

Färg

Grön, Gul

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 3 delar