-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

Mikrofonbord

Vi presenterar ett skrivbord där endast en gammal mikrofon är placerad. Det här mikrofonbordet väcker faktiskt minnen från radiosändningar. Den här mikrofonen är liten, men den är ett oumbärligt och revolutionerande verktyg. Den är faktiskt en bro mellan den verkliga världen och ljudprojekt. Tack vare den här tavlans enkelhet och dess pastellgröna färg lyckas den ge en trevlig vintagekänsla.

🇫🇷 Made In France: Tillverkad i vår franska verkstad

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XXS : 20cmx40cm x1
XS: 30cmx60cm x1
S : 40cmx80cm x1
M : 50cmx100cm x1
L: 60cmx120cm x1
XL: 70cmx140cm x1
XXL: 80cmx160cm x1

Den klassiska mikrofonen

Målningen ger den gamla mikrofonen en atmosfär som främjar kommunikation och dialog. Det är framför allt pastellfärgen som ger verket en lugn och mysig atmosfär.
Bord Le mikrofon Vintage bord Original målningar
Vintage målning

Återvändande

Våra vintagemålningar, som är modernt och härligt vintage, tar dig med på en resa. Genom sina föremål och representationer är det rena målningar som bjuder in sig själva till ditt hem. Motiven och färgerna i dessa målningar har valts ut för att ta dig tillbaka i tiden.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Dimensioner N/A
Storlek

XXS, XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Horisontell

Färg

Blå, Brun