-10% Kod LOV10 fram till 29/02/2024

Tabell Thailand flytande marknad

Den här målningen föreställer en flytande marknad i Bangkok i Thailand. Köpmännen rör sig på vattnet i traditionella träbåtar lastade med frukt. Den här målningen förmedlar ett av de viktigaste elementen i den thailändska kulturen, den är en verklig inbjudan till resor.

🇫🇷 Made In France : Målning tillverkad i vår franska verkstad

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XS : 13cmx18cm
S : 21cmx30cm
M : 30cmx45cm
L: 40cmx60cm
XL: 60cmx80cm
XXL: 70cmx100cm

Tradition

Den flytande marknaden är ett koncept som har varit en del av den thailändska kulturen i många år. Den är särskilt populär i Bangkok, som en gång i tiden kallades “Lilla Venedig”.

Tabell Thailand flytande marknad Tabell Thailand Världsformat: horisontellt
Thailand och dess tre aspekter

Thailand och dess 3 aspekter

Thailand är ett land som är känt för sina tre helt motsatta aspekter. Först har du det urbana monstret Bangkok, sedan har du de paradisiska stränderna i söder och slutligen har du i norr den thailändska historiens lungor med alla dessa arkitektoniska juveler som ger oss ett intryck av djup andlighet och visdom.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 1 delar

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Storlek

XS, S, M, L, XL, XXL