-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

Stor thailändsk tempelmålning

Den här målningen föreställer ett tempel i Thailand. Den här arkitektoniska juvelen med sina fantastiska färger vetter mot en sjö och belyses av den nedåtgående solen. Den rosa himlen ger oss intrycket att den täcker templet med sin mjuka filt. Dessutom ger den oss ett intryck av välvilja och visdom. Denna stora thailändska tempelmålning imponerar på oss med sina färger och sin arkitektur.

🇫🇷 Made In France : Målning tillverkad i vår franska verkstad

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XXS : 20cmx40cm x1
XS: 30cmx60cm x1
S : 40cmx80cm x1
M : 50cmx100cm x1
L: 60cmx120cm x1
XL: 70cmx140cm x1
XXL: 80cmx160cm x1

Templens magi

Det finns tusentals tempel i Thailand, och den här bilden är en bra illustration av den arkitektur som är allestädes närvarande i landet. Den sofistikerade arkitekturen och färgerna ger ett intryck av lugn och andlighet. Denna thailändska målning av det stora templet kommer att förvåna dina gäster.
Stor thailändsk tempelmålning Tabloide
Thailand och dess tre aspekter

Thailand och dess 3 aspekter

Thailand är ett land som är känt för sina tre helt motsatta aspekter. Först har du det urbana monstret Bangkok, sedan har du de paradisiska stränderna i söder och slutligen har du i norr den thailändska historiens lungor med alla dessa arkitektoniska juveler som ger oss ett intryck av djup andlighet och visdom.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Dimensioner N/A
Storlek

XXS, XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Horisontell

Färg

Orange