-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Marmortempel i Thailand

En annan arkitektonisk pärla, vi kan inte få nog av den och jag tror att du också kommer att få det. Den här illustrationen föreställer ett thailändskt tempel med sina olika tak som trappor. När vi står framför denna marmortempelbild från Thailand står vi framför en tempelentré där en staty av en man hålls upp av 2 lejonväktare som är huggna i marmorn.

🇫🇷 Made In France : Målning tillverkad i vår franska verkstad

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XXS : 20cmx40cm x1
XS: 30cmx60cm x1
S : 40cmx80cm x1
M : 50cmx100cm x1
L: 60cmx120cm x1
XL: 70cmx140cm x1
XXL: 80cmx160cm x1

Marmortemplet

Visste du att detta marmortempel är det senaste buddhistiska templet i Bangkok? Allt är relativt, det är från 1899. Denna illustration är mycket berömd eftersom dess kapell och dess statyer av “skyddslejonen” är helt gjorda av marmor. Detta “Thailands marmortempel” bjuder in dig att utforska templets vrår och vrår.
Marmortempelmålning från Thailand Tabloide
Thailand och dess tre aspekter

Thailand och dess tre aspekter

Thailand är ett land som är känt för sina tre helt motsatta aspekter. Först har du det urbana monstret Bangkok, sedan har du de paradisiska stränderna i söder och slutligen har du i norr den thailändska historiens lungor med alla dessa arkitektoniska juveler som ger oss ett intryck av djup andlighet och visdom.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Dimensioner N/A
Storlek

XXS, XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Horisontell

Färg

Röd