-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

Målning av gamla stan

Den här målningen föreställer en gammal stad i Thailand. Du kan se vackra små röda hus i en grön miljö innanför de gamla murarna. Det verkar faktiskt som om tiden har stått stilla. Det som framför allt slår oss är detta arkitektoniska mästerverk med spetsiga tak som gnuggar sig mot vegetationen. Så håll fast vid den här bilden av Gamla stan, du kommer att bli förvånad för en garanterad flykt.

🇫🇷 Made In France : Målning tillverkad i vår franska verkstad

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XXS : 20cmx40cm x1
XS: 30cmx60cm x1
S : 40cmx80cm x1
M : 50cmx100cm x1
L: 60cmx120cm x1
XL: 70cmx140cm x1
XXL: 80cmx160cm x1

Staden vid foten av templet

Det bästa sättet att dra till sig uppmärksamhet till ditt vardagsrum är utan tvekan den här målningen från Old City. Detta mästerverk och dess varma färger får dig att tro att du är en världsresenär. Placera denna sublima målning med sina ljusa färger i hjärtat av ditt hem.
Gamla tabloid stadsbild
Thailand och dess tre aspekter

Thailand och dess 3 aspekter

Thailand är ett land som är känt för sina tre helt motsatta aspekter. Först har du det urbana monstret Bangkok, sedan har du de paradisiska stränderna i söder och slutligen har du i norr den thailändska historiens lungor med alla dessa arkitektoniska juveler som ger oss ett intryck av djup andlighet och visdom.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Dimensioner N/A
Storlek

XXS, XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Horisontell

Färg

Blå, Vit