-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Skandinaviska målningen aurora borealis grön med snöiga berg

Scandinavian Aurora Borealis Green with Snowy Mountain är ett exceptionellt konstverk som fångar den nordiska vinterns naturliga skönhet. Det här unika verket är utformat för att lägga till en touch av sofistikering och charm i alla rum i ditt hem. Målningen skildrar en spektakulär vy av det snöklädda berget som står majestätiskt mitt i ett grönskande vinterlandskap. Färgpaletten som används i det här verket är rik och levande, från skogens mörkgröna färg till snöns blåaktiga nyans, vilket skapar en slående och fängslande kontrast.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Enkel skönhet!

Den skandinaviska målningen Aurora Borealis Green with Snowy Mountain är ett unikt konstverk som fångar den nordiska naturens skönhet och magi. Det här verket är ett verkligt mästerverk som kommer att ge en touch av lugn och rofylldhet till alla rum i ditt hem. Målningen föreställer en spektakulär vy av det gröna aurora borealis, ett bländande naturligt ljus som lyser upp natthimlen i polarområdena. De ljusa, skimrande gröna färgerna hos norrskenet kontrasteras vackert av de snöklädda bergen som står majestätiskt i bakgrunden av målningen.
Skandinavisk målning aurora borealis grönt med snöiga berg installerad ovanför en grön soffa
Skandinavisk målning aurora borealis grönt med snöiga berg installerad ovanför en grön soffa

En fin touch av naturliga färger!

Den skandinaviska målningen Aurora Borealis Green with Snowy Mountain är ett unikt konstverk som ger ditt hem en fräsch och naturlig touch. Den här målningen föreställer en panoramautsikt över ett snöigt berg med ett grönt aurora borealis på natthimlen. Den gröna färgen hos norrskenet är mycket närvarande på duken, vilket skapar en mystisk och spöklik effekt. De gröna nyanserna är subtilt blandade för att ge intryck av att färgerna smälter in i varandra, som om norrskenet är i rörelse.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar