-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Skandinavisk målning aurora borealis grönt på isflak

Scandinavian Green Aurora Borealis on Ice är ett unikt konstverk som fångar den naturliga skönheten hos ett av världens mest spektakulära underverk. Den här målningen är ett riktigt mästerverk med ljusa och livfulla färger som perfekt representerar de gröna och blå nyanserna hos norrskenet. Målningen är målad på en canvas av hög kvalitet, med en matt finish som ger en touch av sofistikering till helheten. Isflaket i bakgrunden skapar en slående kontrast till de ljusa färgerna i norrskenet och ger verket ytterligare djup och textur.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Spännande!

Scandinavian Aurora Borealis Green on Ice är ett magnifikt konstverk som framkallar den naturliga skönheten på norra halvklotet. Detta unika verk är utformat för att fånga kärnan i aurora borealis, med livfulla färger och flödande former som framkallar de böljande rörelserna hos detta underbara himmelska ljus. Bakgrunden till målningen föreställer ett isigt isflak.
Skandinavisk målning aurora borealis grönt på isflak installerad ovanför en grön soffa
Skandinavisk målning aurora borealis grönt på isflak installerad ovanför en grön soffa

Djupa färger!

Scandinavian Aurora Borealis Green on Ice är ett vackert konstverk som skildrar den nordiska vinterns naturliga skönhet. Det här unika verket är utformat för att lägga till en touch av sofistikering och lugn i vilket rum som helst i ditt hem. Färgerna är ljusa och intensiva och skapar en slående kontrast mellan norrskenets smaragdgrönhet och isflakets rena vita färg.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar