-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Skandinavisk målning aurora borealis grön med virvel

Scandinavian Aurora Borealis Green with Swirl är ett unikt konstverk som ger en touch av sofistikering och skönhet till alla rum i ditt hem. Det här vackra verket är utformat för att fånga essensen av den nordiska naturen och visar ett vinterlandskap med livfulla färger och noggranna detaljer. Målningen domineras av gröna nyanser som framkallar de boreala skogarnas skönhet. Nyanserna är subtilt blandade för att skapa en effekt av djup och rörelse, som om du förflyttas till en magisk och förtrollande värld.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Helt enkelt hisnande!

Den skandinaviska målningen Aurora Borealis Green with Swirl är ett unikt konstverk som kommer att ge ditt hem en touch av friskhet och lugn. Detta väggdekorationsstycke är inspirerat av de nordiska landskapen och de fascinerande naturfenomenen som kan observeras där. Målningen föreställer ett norrsken, ett ljusspel som kan beundras i polarområdena. De gröna färgerna blandas harmoniskt för att skapa en effekt av rörelse och djup.
Skandinavisk målning aurora borealis grön med virvelvind över en beige soffa

Naturens skönhet!

Scandinavian Aurora Borealis Green with Swirl är ett exceptionellt konstverk som kommer att fånga uppmärksamheten hos alla som tittar på det. Detta unika verk är utformat för att frammana skönheten och majestätet hos aurora borealis, ett otroligt spektakulärt naturfenomen som förekommer i polarområdena. Målningen domineras av djupt gröna nyanser som framkallar det livliga ljuset från norrskenet.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar