-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Skandinavisk målning aurora borealis blå

Den skandinaviska målningen Aurora Borealis Blue är ett unikt konstverk som ger ditt hem en känsla av kyla och lugn. Målningen föreställer ett blått aurora borealis, ett fascinerande naturfenomen som förekommer i polarområdena. Målningens mjuka och lugnande färger framkallar naturens skönhet och bjuder in dig till kontemplation. Målningen är producerad på en högkvalitativ canvas med blekningsbeständiga pigmentbläck. Den tryckteknik som används garanterar att färgerna och detaljerna i originalverket återges troget.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Fängslande!

Den skandinaviska Aurora Borealis Blue-målningen är ett vackert konstverk som ger en touch av sofistikering och charm till alla rum i ditt hem. Den här målningen är utformad för att fånga skönheten och magin hos aurora borealis, med nyanser av djupblått och smaragdgrönt som blandas ihop för att skapa en fascinerande och hypnotisk effekt. Den minimalistiska skandinaviska designen på den här målningen ger en modern och enkel touch till helheten, med rena linjer och enkla geometriska former som skapar ett modernt och elegant utseende.

En färgsprakande nedsänkning!

Den skandinaviska Aurora Borealis Blue-målningen är ett unikt konstverk som framkallar norrskenets skönhet och magi. Den här målningen är utformad för att ge en touch av sofistikering och charm till vilket rum som helst i ditt hem eller på kontoret. Målningen är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den exceptionellt hållbar. Duken är tryckt med UV-beständiga pigmentfärger, vilket garanterar att färgerna förblir ljusa och levande i många år framöver.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar