-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Skandinavisk målning aurora borealis blå över en sjö

Den skandinaviska målningen Northern Lights Blue over a Lake är ett exceptionellt konstverk som fångar norrskenets skönhet och magi. Målningen är en slående representation av den mystiska vildmarken i norra Europa, där norrskenet ofta syns på natthimlen. Målningen domineras av en djupt blå och violett färgpalett som framkallar det hypnotiska skenet från norrskenet. Ljuset tycks komma ut från målningens mitt och skapar en haloeffekt runt bergen och träden som står vid sjöns stränder. Färgerna blandas harmoniskt för att skapa en lugn och fridfull atmosfär som inbjuder till kontemplation och meditation.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Renhet!

Den skandinaviska Aurora Borealis Blue-målningen är ett unikt konstverk som ger en touch av skönhet och sofistikering till alla rum i ditt hem. Den här målningen är inspirerad av det vackra norrskenet som kan ses i de nordiska länderna, med ljusa och livfulla färger som påminner om nyanser av blått och grönt. Duken är tillverkad av högkvalitativa material, vilket garanterar exceptionell hållbarhet och styrka.
Skandinavisk målning aurora borealis blå över en sjö installerad i ett vardagsrum

En festival av färger!

Den skandinaviska målningen Aurora Borealis Blue är ett exceptionellt konstverk som ger ditt hem en känsla av skönhet och lugn. Den här målningen är inspirerad av det vackra norrskenet som lyser upp natthimlen i Norden. Den dominerande blå färgen i den här målningen framkallar vinterns friskhet och renhet, medan de ljusare nyanserna påminner om det mjuka och delikata ljuset från norrskenet.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar