-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Tavlor från praia do México com palmeiras nas Caraíbas

Med denna strandmålning från Mexiko med palmer i Karibien kan du resa till paradisliknande landskap i Mexiko utan att lämna hemmet. Din inredning förtjänar en dynamisk och exotisk touch som inbjuder till kontemplation och ger dig känslan av att vara på semester.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M : 20cmx30cm x2, 20cmx40cm x2, 20cmx50cm x1
L : 30cmx45cm x2, 30cmx60cm x2, 30cmx75cm x1
XL : 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Mexikanska palmer

Den här strandmålningen från Mexiko med palmer i Karibien kommer att hänga på dina väggar och förflytta dig till en av de himmelska stränderna i Mexiko. Palmerna sticker ut mot en azurblå himmel och verkar vara vaggade av den varma brisen.

Ett lugnande lugn strålar ut från denna förtrollande tropiska miljö. Skäm bort ditt hem med denna oas av frid och fly för en stunds kontemplation. Lugn och karibisk vördnad kommer att vara perfekt i ditt vardagsrum.

Garanterad sinnesfrid

En källa till exotiska drömmar, detta verk kommer att ge ditt hem en avkopplande atmosfär. Perfekt i alla rum, denna soliga målning kommer att sprida sin milda värme och semesteranda.

Ett vackert hörn av paradiset kommer att bjuda in sig själv till hjärtat av din inredning för att transportera dig till ett lugnt universum. Dess lugnande nyanser gör den till en idealisk partner för att skapa en fridfull och förtrollande atmosfär i ditt hem.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Typ

Tryck på canvas

Teknisk

Spraymålning

Partier

Tavlor 5 delar