-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Mexikansk Tavlor av skelett som spelar gitarr

Låt dig förföras av den legendariska livsglädjen i mexikansk folklore och dess lysande färger med denna mexikanska målning av skelett som spelar gitarr. Calaveras (dödskallar) är typiskt mexikanska och ger originalitet och eskapism till din inredning!

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XS : 20cmx30cm x3
S : 30cmx45cm x3
M : 40cmx60cm x3
L : 50cmx75cm x3
XL : 60cmx90cm x 3

Mexiko och skelett

Den här målningen Mexikanska skelett som spelar gitarr hedrar en viktig del av den mexikanska kulturen. Under firandet av de dödas dag, Dia de los Muertos, återvänder själarna från avlidna nära och kära för att besöka de levandes värld.

Skeletter eller calaveras används sedan som dekorationer vid detta festliga tillfälle och finns på alla möjliga sätt.

Perfekt för ditt hem

Den här målningen har tre distinkta och helt unika delar, var och en visar ett skelett med en sombrero, varav två spelar gitarr.

Valet av fem storlekar för detta verk gör att du verkligen kan placera det på den perfekta platsen. Den kommer att försköna din inredning tack vare dess varma toner och originella tema. Om du vill njuta av den i flera rum för dekorativ harmoni i hela ditt hem, tveka inte att separera de tre rummen!

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Typ

Tryck på canvas

Teknisk

Spraymålning

Partier

Tavlor 3 delar