-10% Kod LOV10 fram till 29/02/2024

Tabell Zhangjiajie nationalpark i Hunan

Den här bilden Zhangjiajie National Park i Hunan är en bild som får dig att resa in i det djupa Kina. Detta överdådiga landskap med ett nästan overkligt utseende kommer att få dig att häpna varje gång du passerar förbi. Dessutom kommer dimman som omger de klippiga topparna som syns i målningen att ge dig en känsla av lugn och fyllighet.

🇫🇷 Made In France : Målning tillverkad i vår franska verkstad

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XS : 13cmx18cm
S : 21cmx30cm
M : 30cmx45cm
L : 40cmx60cm
XL : 60cmx80cm
XXL : 70cmx100cm

Zhangjiajie nationalpark

Den här målningen som föreställer Zhanjiajie National Forest Park borde väcka några minnen hos dig eftersom det är ett av landskapen som användes i filmen Avatar. Den här målningen som föreställer parken i Hunan-provinsen ger dig en inblick i ett av Kinas mest storslagna landskap.

Kina

Kina är ett överdådigt land med storslagna landskap och mångsidiga traditioner. Mellan stad och landsbygd kommer vår samling kinesiska målningar att beröra och övertyga dig.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Storlek

XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Horisontell