-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Målning kinesisk vägg

Den här målningen Chinese Wall med färgerna och ljusen från en magnifik skymning är den perfekta tavlan för att lysa upp ditt rum. Med sina ljusa färger och sitt otroliga foto kommer målningen som lyfter fram denna fantastiska arkitektoniska struktur inte att lämna dig likgiltig.

🇫🇷 Made In France : Målning tillverkad i vår franska verkstad

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XS : 13cmx18cm
S : 21cmx30cm
M : 30cmx45cm
L : 40cmx60cm
XL : 60cmx80cm
XXL : 70cmx100cm

De stora murarna

Den här målningen, som föreställer en del av Kinesiska muren, ger dig möjlighet att från ditt vardagsrum betrakta denna militära befästning som är mer än 21 000 km lång och vars byggande påbörjades för mer än 2 300 år sedan. Denna extraordinära struktur har förstörts och återuppbyggts under årens lopp och står fortfarande kvar i dag.

Kina

Kina är ett överdådigt land med storslagna landskap och mångsidiga traditioner. Mellan stad och landsbygd kommer vår samling kinesiska målningar att beröra och övertyga dig.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Storlek

XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Horisontell