-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

Målning Kina flygfoto av en traditionell te trädgård och körsbärsblommor

Den här Kina-målningen med en flygbild av en traditionell teträdgård och körsbärsblommande träd är den perfekta tavlan för dig. Med sina vackra färger och sin förmåga att anpassa sig till alla typer av rum kommer den här målningen att göra många människor mållösa!

🇫🇷 Made in France : Tillverkad i vår franska verkstad

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XS : 13cmx18cm
S : 21cmx30cm
M : 30cmx45cm
L : 40cmx60cm
XL : 60cmx80cm
XXL : 70cmx100cm

En ovanlig trädgård

Den här bilden visar en flygbild över en teodling i Kina, där du kan se en stig som är kantad av körsbärsblommor. Den vackra bilden och dess attraktiva färger kommer att vara det som saknas i din inredning!

Kina

Kina är ett överdådigt land med storslagna landskap och mångsidiga traditioner. Mellan stad och landsbygd kommer vår samling kinesiska målningar att beröra och övertyga dig.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Storlek

XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Horisontell