-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

Mona Lisa-mask Coronavirus

Denna roliga målning är en föreställning av Mona Lisa med en mask, hydroalkoholgel och toalettpapper. Målningen är originell på grund av kontrasten mellan det förflutna och moderniteten. Mona Lisa, en berömd målning av Leonardo da Vinci från renässansen, har faktiskt uppdaterats, särskilt i hjärtat av de aktuella händelserna i denna tid av global pandemi.

🇫🇷 Made In France : Målning tillverkad i vår franska verkstad

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XS : 18cmx13cm
S : 30cmx21cm
M : 45cmx30cm
L : 60cmx40cm
XL : 80cmx60cm
XXL : 100cmx70cm

En klassiker som återupptogs

I den här målningen är Leonardo da Vincis berömda Mona Lisa uppdaterad. Med en mask, hydroalkoholisk gel och toalettpapper är hon en perfekt medborgare under COVID-19-pandemin.
Mona Lisa-mask diagram Coronavirus WEB
Gatukonstmålning graffiti Gatukonstmålning format: Horisontell

Gatukonst

Gatukonst, på franska “art urbain”, är en trend som har sitt ursprung i New York i USA. Graffiti, fresker, gatukonst har bara en regel: den utövas på stadens väggar. Idag har gatukonsten diversifierats över hela världen. Anta gatukonstmålningar för deras originalitet och energi!

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Vertikal

Partier

Tavlor 1 delar

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Storlek

XS, S, M, L, XL, XXL