-10% Kod SPG10 fram till 26/06/2024

5-delad gatukonstinspirerad målning

Vi presenterar vårt senaste tillskott till konstsamlingen, den 5-delade gatukonstinspirerade målningen! Den här unika målningen är perfekt för alla som uppskattar urban konst och vill lägga till en djärv touch till sin heminredning.

Varje del i den här kollektionen är inspirerad av olika gatukonstnärer från hela världen, så du kan vara säker på att din målning är verkligt unik. Oavsett om du är ett fan av Banksy eller Shepard Fairey kommer du att hitta något att älska med den här målningen.

Det bästa av allt är att den här målningen är mångsidig och kan hängas upp på många olika sätt. Var kreativ och blanda och matcha bitarna för att skapa din egen personliga stil. Oavsett om du hänger dem enskilt eller tillsammans kommer dessa målningar garanterat att göra ett uttalande i vilket rum som helst.

Så vänta inte längre, lägg den 5-delade gatukonstinspirerade tavlan i din varukorg idag!

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Skapa stämning i ditt hem

Den här unika femdelade tavlan är inspirerad av gatukonst och kommer garanterat att ge en touch av urbanitet till alla rum. De djärva färgerna och den grafiska stilen kommer garanterat att göra ett uttalande, medan den modulära designen gör att den kan arrangeras så att den passar alla rum.
5-delat gatukonstinspirerat självlysande dj-bräde

En engagerad dekoration

Vi presenterar vår helt nya 5-delade gatukonstinspirerade målning! Den här tavlan är perfekt för alla som älskar urban inspirerad konst. Den flerfärgade designen är perfekt för en modern miljö, medan de ljusa färgstänkarna ger en dynamisk touch. Den här tavlan kommer garanterat att bli ett samtalsämne i varje hem eller kontor!

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar

Färg

Mångfärgad