-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Zebramålning, pop art-version

Den här popkonstversionen av en zebra är ett unikt och färgglatt konstverk som ger ditt hem en modern touch. Duken är målad i ljusa och levande färger, vilket ger den ett mycket modernt utseende. Zebran sticker ut mot den vita bakgrunden och skapar en slående kontrast. Färgerna som används är rött, gult, orange och svart, vilket ger den ett glatt och dynamiskt utseende. Målningen levereras färdig att hänga upp, vilket gör den till en utmärkt present för konstälskare. Den här zebramålningen i popkonst är ett utmärkt sätt att lägga till en touch av originalitet till din heminredning.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

En explosion av färg

Den här popkonstversionen av en zebra är ett djärvt och färgglatt konstverk som ger din inredning en unik touch. Zebramotivet har djärva linjer och färger som skapar en slående effekt. De kontrasterande tonerna av svart och vitt i kombination med nyanser av rött, gult och blått ger visuell variation som fängslar ögat. Den mjuka texturen och den matta finishen fulländar utseendet och ger en touch av sofistikering till ditt rum. Den här målningen kan hängas upp i vilket rum som helst för att lägga till en touch av stil och färg. Den är också idealisk för samtida och modernistiska konstälskare.

Våga införa din stil

Den här popkonstversionen av en zebramålning är ett unikt och färgglatt konstverk som ger din inredning en modern touch. Duken föreställer en klassisk svartvit zebra, men med ljusa färger och djärva grafiska linjer som ger ett nytt perspektiv på detta traditionella motiv. De ljusa färgerna och de abstrakta linjerna skapar en dynamisk och modern atmosfär som kommer att fånga ögat och ge en touch av färg till ditt hem. Målningen är tryckt på en hållbar canvas och monterad på en solid träram för en professionell finish. Detta är ett unikt verk som ger en modern touch till din inredning och blir en intressant fokuspunkt i vilket rum som helst.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar