-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Ultrafärgad pop art-version av lejonmålningen

Den här ultrafärgade popkonstversionen av lejonmålningen är ett dekorativt föremål som kommer att lysa upp din inredning. Den djärva och dynamiska kompositionen, med ljusa och kontrasterande färger, ger den här målningen ett unikt och originellt utseende. Lejonet, ett majestätiskt och stolt djur, är iscensatt för att skapa en atmosfär av makt och styrka. De robusta, hållbara, vattenbaserade bläcken garanterar exceptionell kvalitet och lång livslängd. Den här målningen är perfekt för att komplettera din inredning och ge den en modern och elegant touch.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

En explosion av färg

Den här ultrafärgade popkonstversionen av lejonmålningen är ett dekorativt föremål som ger ditt hem en modern och originell touch. Det är en canvas som är tryckt med ljusa och levande färger som kommer att förhöja din inredning. Lejonet är avbildat i en kunglig pose, vilket ger det ett kraftfullt och majestätiskt utseende. Kombinationen av färger och mönster är perfekt för att skapa en varm och vänlig atmosfär. Den här tavlan kommer att vara fokuspunkten i ditt rum och kommer att dra till sig alla dina gästers uppmärksamhet. Dess generösa storlek och unika stil gör den till ett idealiskt dekorationsobjekt för alla typer av interiörer.
Ultrafärgad popkonstversion av lejonmålningen

Våga införa din stil

Den här ultrafärgade popkonstversionen av lejonmålningen är ett verkligt unikt konstverk. Den kombinerar livliga färger och djärva mönster för att skapa ett modernt, samtida utseende. Duken är tryckt med UV-beständigt bläck, vilket säkerställer att färgerna förblir levande i många år. Denna lejonmålning är perfekt för att lägga till en touch av färg och stil till din heminredning. Du kommer säkert att charmas av dess unika design och fängslande färgpalett. Den kommer säkert att bli en intressant fokuspunkt i ditt rum och kommer att dra till sig uppmärksamheten från alla som ser den.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar