-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

5-delad målning Homer Simpson gatukonst

Vi presenterar den 5-delade Homer Simpson-gatekonsten! Det här dynamiska och livfulla konstverket kommer garanterat att ge personlighet till alla rum.

Varje del av målningen visar en annan aspekt av Homer-karaktären, från hans bedårande knäppgök till hans ikoniska slagord. Oavsett om du är ett fan av The Simpsons eller bara uppskattar bra konst är detta verk ett måste för varje hem eller kontor.

Målningens djärva färger och rena linjer är iögonfallande och kommer att ge allvarlig stil till alla utrymmen.

Häng upp den i ditt vardagsrum, sovrum eller arbetsrum och njut av den konversation som den garanterat kommer att väcka. Beställ din Homer Simpson street art 5-piece målning idag!

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

En rolig bild

Letar du efter ett häftigt och funkigt tillägg till din hem- eller kontorsinredning? Kolla in den här häftiga Homer Simpson-målningen i fem delar! Den här målningen i street art-stil är perfekt för alla som älskar The Simpsons eller bara vill lägga till en touch av kul och personlighet till sitt utrymme. De livliga färgerna och den unika stilen kommer garanterat att göra ett uttalande i vilket rum som helst. Oavsett om du hänger den i ditt vardagsrum, sovrum eller kontor kommer den här målningen garanterat att ge intresse och spänning till ditt utrymme. Den är också ett bra samtalsämne – alla kommer att vilja veta var du har fått den ifrån!
Homer Simpson gatukonst i 5 delar framför ett ultra-modernt vardagsrum

Ljusa popfärger

Homer Simpson är en av de mest ikoniska karaktärerna i popkulturen, och nu kan du ta in hans bild i ditt hem med den här femdelade målningen. Det här gatukonstinspirerade verket är perfekt för att lägga till en touch av personlighet i vilket rum som helst och kommer garanterat att väcka samtal. Varje del av målningen visar en annan del av Homers karaktär. Sätt ihop allt och du har ett verkligt unikt konstverk som garanterat kommer att glädja Simpsons-fans.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar

Färg

Mångfärgad