-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

5-delat bord BMW-bil i stadsmiljö

Det här 5-delade fotot av en BMW-bil är det perfekta tillägget till din hem- eller kontorsinredning. Det är ett högkvalitativt tryck som fångar den eleganta designen och de imponerande funktionerna hos denna lyxbil, häng upp det på väggen och njut av komplimanger från dina vänner och familj.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

En exceptionell bil

Det här är en 5-delad bild av en BMW-bil! Denna spektakulära produkt är perfekt för alla som vill lägga till en touch av lyx till sitt hem eller kontor. Med en högkvalitativ bild av en BMW-bil kommer den här produkten garanterat att göra varje utrymme mer sofistikerat och elegant. Dessutom innebär den modulära designen att du kan arrangera om delarna för att skapa olika utseenden. Och eftersom den är tillverkad av robusta material kan du vara säker på att den kommer att hålla i många år. Så vänta inte längre, beställ din egen BMW-bilbräda i 5 delar redan idag!

Kraften hos BMW

Letar du efter något unikt och spännande? Kolla in våra samlingar av BMW bilmålningar. Dessa intrikata och vackra målningar kommer garanterat att glädja alla som ser dem. Oavsett om du är en bilentusiast eller bara uppskattar bra konst kommer dessa målningar säkert att imponera. Var och en är unik och fångar perfekt de rena linjerna och graciösa kurvorna hos BMW-bilar. Häng upp en i ditt hem eller på ditt kontor och njut av skönheten hos en BMW-bil varje dag. Beställ nu, så ger vi dig till och med fri frakt!

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar

Färg

Mångfärgad