-10% Kod DCN10 fram till 01/01/2024

5-delad målning av två BMW-bilar på en racerbana

Välkommen till vår 5-delade målning av två BMW-bilar på en racerbana. Den här fantastiska målningen skildrar den intensiva konkurrensen mellan dessa två lyxbilar när de susar runt banan. De ljusa färgerna och den dynamiska kompositionen kommer garanterat att fånga ögat, vilket gör den till ett iögonfallande tillägg till varje hem eller kontor.

Målningen är uppdelad i fem delar.

Den här målningen är inte bara ett vackert utfört konstverk, utan den fångar också spänningen och spänningen i tävlingsracing. Den kommer garanterat att bli stans samtalsämne och kommer att beundras av alla som ser den. Tack för att du valde vår 5-delade målning av två BMW-bilar på en racerbana!

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

En exceptionell bil

Fånga en glimt av den spännande action som sker på racerbanan med den här 5-delade målningen av två BMW-bilar. Målningen fångar bilarnas hastighet och energi när de cirklar runt banan, vilket gör den till ett perfekt tillägg till alla bilälskares hem. Tryckt på en högkvalitativ canvas kommer detta verk garanterat att göra ett uttalande i vilket rum som helst.

Kraften hos BMW

Letar du efter något unikt och spännande? Kolla in våra samlingar av BMW bilmålningar. Dessa intrikata och vackra målningar kommer garanterat att glädja alla som ser dem. Oavsett om du är en bilentusiast eller bara uppskattar bra konst kommer dessa målningar säkert att imponera. Var och en är unik och fångar perfekt de rena linjerna och graciösa kurvorna hos BMW-bilar. Häng upp en i ditt hem eller på ditt kontor och njut av skönheten hos en BMW-bil varje dag. Beställ nu, så ger vi dig till och med gratis leverans!

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar

Färg

Mångfärgad