-10% Kod SPG10 fram till 26/06/2024

Triptyk natur med mångfärgat träd

Naturtriptyken med ett mångfärgat träd är ett unikt konstverk som fångar allas uppmärksamhet. De tre panelerna i triptyken är arrangerade för att skapa en känsla av djup och perspektiv. Färgerna är livliga och intensiva och ger en touch av dynamik och vitalitet till helheten. Denna naturtriptyk med mångfärgat träd är perfekt för att dekorera vilket rum som helst i hemmet eller på kontoret. Den kommer att ge en touch av färg och friskhet till ditt utrymme, samtidigt som den skapar en fridfull och avkopplande atmosfär

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 20cm x 30cm x3
M : 30cm x 50cm x3
L : 40cm x 60cm x3
XL : 50cm x 70cm x3
XXL : 60cm x 80cm x3

Fantastiska färger!

Naturtriptyken med mångfärgat träd är ett unikt och imponerande konstverk som ger färg och liv åt alla rum. Den här målningen består av tre paneler som, när de sätts ihop, bildar en spektakulär bild av ett majestätiskt träd i ljusa, livfulla färger. Trädet i fråga avbildas i all sin prakt, med grenar som sträcker sig över alla tre panelerna. Trädets blad har en mängd olika livfulla färger, från rött till gult.
Triptyk natur med mångfärgat träd på vit bakgrund
Triptyk natur med mångfärgat träd på vit bakgrund

Slående!

Naturtriptyken med mångfärgat träd är ett exceptionellt konstverk som ger färg och liv åt alla rum i ditt hem. Det centrala motivet i den här målningen är ett majestätiskt träd, avbildat i all sin prakt med sina grenar som sträcker sig i alla riktningar. Trädets blad är målade i en mängd olika ljusa och livfulla färger. Denna skimrande färgpalett skapar en slående visuell effekt som omedelbart drar till sig uppmärksamhet.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Type

Impression sur toile

Techniques

Peinture par pulvérisation

Färg

Grön, Gul

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 3 delar