-10% Kod SPG10 fram till 26/06/2024

Triptyk natur med gyllene träd

Triptyk natur med gyllene träd är ett anmärkningsvärt konstverk som fångar naturens skönhet i all sin prakt. Målningen består av tre separata paneler som var och en föreställer en annan scen i naturen. Sammantaget är triptyken Nature with Golden Tree ett fantastiskt konstverk som ger en touch av naturlig skönhet till vilket rum som helst. De livliga färgerna och de noggranna detaljerna fångar ögat och framkallar en känsla av fred och lugn.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 20cm x 30cm x3
M : 30cm x 50cm x3
L : 40cm x 60cm x3
XL : 50cm x 70cm x3
XXL : 60cm x 80cm x3

Fängslande!

Triptyk natur med gyllene träd är ett exceptionellt konstverk som ger ditt hem en känsla av skönhet och lugn. Den här målningen består av tre paneler och är en slående representation av naturen i all sin prakt. Varje panel visar en annan scen, men alla är sammanlänkade av ett gemensamt tema: det gyllene trädet. Denna triptyk naturmålning med gyllene träd är en mittpunkt som kommer att lägga till en touch av sofistikering i vilket rum som helst i ditt hem. Oavsett om du väljer att hänga den i ditt vardagsrum, ditt sovrum!
Triptyk natur med gyllene träd installerad i ett vardagsrum ovanför en soffa

Lysande!

Naturtriptyk med gyllene träd är ett unikt konstverk som framkallar naturens skönhet i all sin prakt. De varma och livfulla färgerna som används för att representera trädet, bladen och grenarna ger detta konstverk liv och skapar en varm och välkomnande atmosfär. Det centrala elementet i denna målning är ett majestätiskt träd vars grenar sträcker sig över alla tre paneler. Trädet är avbildat i guld, vilket ger det ett elegant och raffinerat utseende.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Type

Impression sur toile

Techniques

Peinture par pulvérisation

Färg

Grön, Gul

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 3 delar