-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Triptyk natur med gult träd

Triptyk natur med gult träd är ett vackert konstverk som ger en känsla av natur och lugn i ditt hem. Den här målningen består av tre paneler och föreställer ett naturlandskap med ett majestätiskt träd i mitten, vars blad har en livlig gul färg. De små detaljerna på trädet och bladen är slående och skapar en känsla av djup och rörelse på duken. De varma, lugnande färgerna i den omgivande naturen, med sina nyanser av grönt, brunt och gult, ger en avslappnande atmosfär i vilket rum som helst.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 20cm x 30cm x3
M : 30cm x 50cm x3
L : 40cm x 60cm x3
XL : 50cm x 70cm x3
XXL : 60cm x 80cm x3

En fin touch av färg!

Naturtriptyk med gult träd är ett exceptionellt konstverk som fängslar ögat vid första anblicken. Det här unika verket består av tre lika stora paneler som var och en avbildar en annan del av ett vackert naturlandskap. Kvaliteten på trycket är exceptionell, med levande, livliga färger som ger liv åt varje detalj i scenen. De skarpa, rena konturerna av varje element ger extra djup och dimension till helheten och skapar ett slående realistiskt intryck.
Triptyk natur med gult träd ovanför en soffa i ett vardagsrum

Underbar natur!

Naturtriptyk med gult träd är ett unikt konstverk som fångar naturens skönhet i all sin prakt. Den här målningen består av tre paneler som kompletterar varandra perfekt för att skapa en slående panoramabild. Det centrala temat i den här målningen är ett majestätiskt gult träd. Denna triptyk naturmålning med gult träd är idealisk för att lägga till en touch av natur och lugn i vilket rum som helst i ditt hem eller på kontoret.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Type

Impression sur toile

Techniques

Peinture par pulvérisation

Färg

Grön, Gul

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 3 delar