-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Rosa körsbärsträd målning

Den här vackra rosa körsbärsträdsmålningen är perfekt för naturälskare. Den fångar körsbärsblommornas delikata skönhet i all sin prakt mot en bakgrund av gröna blad. Med sina vackra rosa nyanser och sin lugna, fridfulla atmosfär kommer den garanterat att ge en touch av fred och avkoppling till vilket rum som helst.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

En målning för naturälskare

Letar du efter ett unikt och charmigt sätt att sätta lite liv i din heminredning? Den här vackra rosa körsbärsträdsmålningen är perfekt för naturälskare. De delikata rosa blommorna kommer garanterat att ge en touch av elegans till vilket rum som helst, och det naturliga mönstret kommer garanterat att glädja. Oavsett om du letar efter en fantastisk konversationspjäs eller bara något för att lysa upp ditt rum, kommer den här målningen säkert att göra susen.

Naturens majestät i ditt hem!

Vi presenterar den nyaste kollektionen av trädmålningar: för naturälskare! Den här samlingen innehåller vackra och unika målningar av några av de mest fantastiska träden från hela världen. Varje målning är gjord med högkvalitativa material och stor uppmärksamhet på detaljer, vilket gör dem perfekta för alla som älskar naturen och vill lägga till en touch av skönhet i sitt hem. Den här kollektionen kommer garanterat att glädja alla som älskar naturen, så tveka inte, beställ din målning redan idag!

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar