-10% Kod SPG10 fram till 26/06/2024

Lila livets träd bräda

Den lila målningen av livets träd är ett vackert konstverk som ger färg och elegans åt alla rum. Konstverket är inspirerat av livets träd, en universellt erkänd symbol som representerar tillväxt, styrka och visdom. Målningen är gjord på en högkvalitativ bomullsduk som garanterar en lång livslängd och utmärkt motståndskraft mot repor och revor. Livets träd är avbildat i djupa lila toner, vilket skapar en lugnande och avkopplande atmosfär i alla rum.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Enkelhet!

Den lila målningen av livets träd är ett unikt och vackert konstverk som ger färg och elegans åt alla rum. Det här verket är designat med exceptionell uppmärksamhet på detaljer, med livfulla färger och en högkvalitativ finish. Livets träd är en kraftfull symbol i många kulturer och representerar styrka, tillväxt och kopplingen mellan alla levande varelser. Den här målningen fångar denna symbolik perfekt, med ett majestätiskt träd i mitten av bilden.
Lila livets träd bild över ett bord och två fåtöljer
Lila livets träd bild över ett bord och två fåtöljer

En fläkt av liv!

Den lila målningen Livets träd är ett unikt och originellt konstverk som ger ditt hem en touch av färg och lugn. Den här målningen föreställer ett majestätiskt träd med sammanflätade grenar, symbol för livet och naturens styrka. Den dominerande mauvefärgen i målningen ger den en mjuk och lugnande atmosfär, som bidrar till avkoppling och meditation. Nyanser av lila och rosa förstärker subtilt den övergripande effekten och skapar en harmonisk kontrast till den vita bakgrunden.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar