-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Bild på ett majestätiskt blått träd

Letar du efter ett sätt att piffa upp din heminredning och samtidigt visa din kärlek till naturen? Titta inte längre än till den här vackra bilden av ett majestätiskt blått träd! Den här fantastiska bilden är tryckt på högkvalitativt papper och kommer garanterat att göra ett uttalande i vilket rum som helst. Och det bästa av allt är att den är speciellt utformad för naturälskare som du! Oavsett om du hänger den i vardagsrummet, sovrummet eller på kontoret kommer den här bilden garanterat att ge lite extra liv åt ditt rum.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

En målning för naturälskare

Det här vackra blå trädet är det perfekta tillägget till alla naturälskande hem. Det majestätiska trädet står högt och stolt, vilket gör det till en fantastisk fokuspunkt i vilket rum som helst. De ljusblå bladen gör det här trädet verkligen unikt och kommer garanterat att ge lite krydda åt din inredning. Oavsett om du placerar det i ditt vardagsrum, sovrum eller kontor kommer detta iögonfallande träd garanterat att göra ett uttalande.

Naturens majestät i ditt hem!

Vi presenterar den nyaste kollektionen av trädmålningar: för naturälskare! Den här samlingen innehåller vackra och unika målningar av några av de mest fantastiska träden från hela världen. Varje målning är gjord med högkvalitativa material och stor uppmärksamhet på detaljer, vilket gör dem perfekta för alla som älskar naturen och vill lägga till en touch av skönhet i sitt hem. Den här kollektionen kommer garanterat att glädja alla som älskar naturen, så tveka inte, beställ din målning redan idag!

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar