-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Bild livets träd svart och vitt med röd topp

Den höga svartvita målningen Livets träd med röd topp är ett anmärkningsvärt konstverk som ger ett sofistikerat intryck i alla rum. Det här verket är ett mästerverk som skildrar ett majestätiskt träd med eleganta grenar och delikata blad. Trädets stam är avbildad i svartvitt, vilket skapar en slående kontrast till den ljusröda toppen. Målningen är gjord med stor uppmärksamhet på detaljer, vilket ger den ett realistiskt och levande utseende. Trädets grenar är fint tecknade, medan bladen är avbildade med stor precision. Den röda toppen ger en touch av ljus färg till helheten och skapar en slående kontrast till resten av bilden.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Fantastiskt!

Det imponerande svartvita livsträdet med röd topp är ett exceptionellt konstverk som garanterat kommer att fånga ögonen på alla som ser det. Med sina generösa dimensioner är den här målningen ett verkligt mästerverk som ger en touch av sofistikering till alla rum. Det centrala motivet av livets träd är gjort i svartvitt, vilket skapar en slående kontrast till den ljusröda trädtoppen.

Helt enkelt sublimt!

Det höga svartvita livsträdet med röd topp är ett slående konstverk som ger varje rum en sofistikerad touch. Livets träddesign är gjord i svart och vitt, vilket ger den ett elegant och tidlöst utseende. Trädets grenar är fint ritade, vilket skapar en effekt av djup och textur på duken. Trädets topp är klarröd, vilket ger en djärv och kontrasterande färgkänsla till den övergripande designen.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar