-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Bild livets träd mångfärgad

Den mångfärgade målningen av livets träd är ett unikt och vackert konstverk som föreställer livets träd, en universellt erkänd symbol i många kulturer runt om i världen. Det här väggkonstverket är utformat för att lägga till en touch av färg och skönhet i vilket rum som helst i ditt hem eller på kontoret. Den mångfärgade målningen av livets träd är tillverkad av högkvalitativa material, vilket garanterar dess hållbarhet och livslängd. De ljusa och livfulla färgerna som används i designen av detta konstverk är noggrant utvalda för att skapa en slående och fängslande visuell effekt. Livets träd avbildas i all sin prakt, med sina grenar som sträcker sig mot himlen och sina rötter som sträcker sig djupt ner i jorden.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Ett bad av färger!

Den mångfärgade målningen Livets träd är ett unikt konstverk som ger färg och liv åt alla rum i ditt hem. Den här målningen är en livfull och färgglad representation av livets träd, en universellt erkänd symbol som representerar tillväxt, styrka och visdom. Färgerna som används i den här målningen är ljusa och livliga och sträcker sig från varmrosa till djupblått, frodigt grönt och lysande gult.

Få livet att hända!

Den mångfärgade målningen Livets träd är ett unikt och livfullt konstverk som ger färg och liv åt alla rum. Den här målningen är en färgstark och detaljerad representation av ett livets träd, en gammal symbol som representerar livets kraft och kopplingen mellan alla levande varelser. De livliga färgerna som används i den här målningen är en harmonisk blandning av varma och svala nyanser, som sträcker sig från ljusrosa till djupblått till smaragdgrönt och ljusgult.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar