-10% Kod SPG10 fram till 26/06/2024

Bild av palmer på en strand

Letar du efter ett konstverk som förflyttar dig till paradiset? Den här vackra palmen vid stranden är precis vad du behöver! Den frodiga grönskan och det lugna blåa vattnet kommer garanterat att ge en känsla av fred och avkoppling i alla utrymmen. Oavsett om du hänger den i ditt hem eller på kontoret kommer det här fotot garanterat att förvandla vilket rum som helst till en lugn oas. Vänta inte: beställ din egen bit av himlen idag!

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

En målning för naturälskare

Palmer vid stranden bild: Om du letar efter ett kreativt och engagerande sätt att föra in naturens skönhet i ditt hem, är den här palmerna vid stranden bilden perfekt för dig! Med sina fantastiska färger och intrikata detaljer kommer den här bilden garanterat att imponera på alla som ser den. Dessutom är det ett utmärkt sätt att lägga till lite tropisk stil i vilket rum som helst. Oavsett om du hänger den i vardagsrummet eller sovrummet kommer den här bilden garanterat att ge liv åt ditt utrymme.

Naturens majestät i ditt hem!

Vi presenterar den nyaste kollektionen av trädmålningar: för naturälskare! Den här samlingen innehåller vackra och unika målningar av några av de mest fantastiska träden från hela världen. Varje målning är gjord med högkvalitativa material och stor uppmärksamhet på detaljer, vilket gör dem perfekta för alla som älskar naturen och vill lägga till en touch av skönhet i sitt hem. Den här kollektionen kommer garanterat att glädja alla som älskar naturen, så tveka inte, beställ din målning redan idag!

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar